Categorie: Tips

Recent Blog Posts

Trucs voor thuis tuinieren
Trucs voor thuis tuinieren

Enkele eenvoudige tuintrucs waarvoor we geen experts zijn en ook niet de middelen hebben om grote bedragen te investeren in de verzorging van onze tuin Recycle gebruikte koffie- en theezakjes als compost voor rozenstruiken of azalea's Theezakjes en gebruikte koffie ze zijn een uitstekende meststof voor rozenstruiken of azalea's en rodondendros.

Ideeën voor een andere date
Ideeën voor een andere date

Het onderwerp van een romantische date is om samen met je partner te genieten van een intiem diner of een film. Hier zijn enkele ideeën voor een andere date: Een fietstocht. Voor een originele date kunnen we heerlijk picknicken, in onze rugzak stoppen, met de fietsen (met de trein, tram ...) naar een prachtige omgeving gaan en een paar uurtjes buiten doorbrengen, sporten en genieten in het gezelschap van onze partner .

Pas op voor henna-tatoeages!
Pas op voor henna-tatoeages!

Tijdelijke tatoeages zijn de afgelopen jaren in populariteit toegenomen omdat ze ideaal zijn voor degenen die deze body art willen proberen zonder een levenslange verbintenis. Met de komst van goed weer is het gebruikelijk voor stranden, beurzen, markten en andere buitenevenementen gratis, bieden de realisatie van tijdelijke tatoeages door directe toepassing van Henna op de huid.

Hoe de symptomen van eierstokkanker herkennen?
Hoe de symptomen van eierstokkanker herkennen?

Eierstokkanker in vroege stadia veroorzaakt zelden symptomen. Eierstokkanker is een van de moeilijkste soorten kanker om op te sporen, vooral in de vroege stadia, en wanneer het zich in een vergevorderd stadium bevindt, kan het enkele symptomen veroorzaken die niet specifiek zijn en ze kunnen worden verward met die van meer algemene goedaardige aandoeningen zoals constipatie of prikkelbare darm.

Vocht vasthouden
Vocht vasthouden

Wie heeft er geen vochtretentie? Ik geloof dat alle vrouwen vanaf de leeftijd van 40 beginnen vocht vast te houden en op te zwellen zonder te weten waarom. Vocht vasthouden levert niets goeds op, want het veroorzaakt cellulitis, slechte bloedsomloop, gewichtstoename ... Wat is vochtretentie? Vochtophoping is het vasthouden en ophopen van vocht in de weefsels van ons lichaam.

EHBO-doos voor reizen met kinderen
EHBO-doos voor reizen met kinderen

Het meenemen van een EHBO-doos is essentieel als u met kinderen reist Wat moet een EHBO-doos voor kinderen meenemen, welke dingen zijn essentieel en kunnen ons helpen bij ongelukken of onverwachte tegenslagen? We vertellen je wat je nooit mag missen in het medicijnkastje van je kinderen.

6 verrassende voordelen van douchen met koud water
6 verrassende voordelen van douchen met koud water

6 redenen waarom het nemen van koude douches onze fysieke en mentale gezondheid ten goede komt. Zeker meer dan één van ons heeft ooit geen warm water meer omdat hij de laatste was onder de douche, of omdat het butaan op was ... Ongeacht De reden is dat de meesten van ons een koude douche niet zien als iets dat we voor hun plezier doen, maar dat we het doen als er geen andere optie is.

Hoe je stap voor stap kaneel etherische olie maakt
Hoe je stap voor stap kaneel etherische olie maakt

Kaneel wordt gewonnen uit de binnenbast van de kaneelboom en hoewel het vaak als specerij wordt gebruikt bij het koken, heeft het vele andere toepassingen.Kaneeletherische olie heeft antivirale eigenschappen om ziekten zoals diarree, E.coli te voorkomen. en salmonella (ideaal om mee op reis te gaan als we naar verschillende landen reizen). Het bevat ook krachtige chemicaliën die bacteriën en schimmels helpen bestrijden.

10 decoratie-ideeën voor Halloween
10 decoratie-ideeën voor Halloween

Verander je huis op Halloween in de engste plek in de buurt met deze 10 ideeën en voorstellen om te versieren op Halloween1. Monstervoetafdrukken Gebruik een stift om een ​​voetafdruk op een grote spons te tekenen. Knip de voetafdruk uit. Giet afwasbare verf in een pot, laat de spons in de verf weken en spons de voetafdrukken van het trottoir naar de voordeur zodat bezoekers ze kunnen volgen.

71 inspirerende zinnen en quotes voor ondernemers
71 inspirerende zinnen en quotes voor ondernemers

101 zeer geselecteerde en stimulerende zinnen en citaten voor ondernemers die voornamelijk gaan over onderwerpen als succes, mislukking, leiderschap, wijsheid, humor, geld, motivatie… Beroemde citaten en zinnen over zakelijk succes en succes1. Lincoln2. "De enige plaats waar succes vóór werk komt, is in het woordenboek" Vidal Sassoon3.

Reinig tuingereedschap
Reinig tuingereedschap

Truc om tuingereedschap schoon te maken Truc om tuingereedschap schoon te maken en te voorkomen dat ze gaan roesten in tijden van hogere luchtvochtigheid of in kustgebieden. Het is een heel eenvoudige truc die het gereedschap zo schoon en glanzend maakt alsof het nieuw is. Volg deze stappen om uw tuingereedschap schoon te maken: Zoek een emmer of vat en plaats deze op een plek met een dak (de opslagruimte of garage) waar het niet stoort Vul de emmer of het vat met zand Leeg een liter (meer als de emmer of het vat is zeer grote) auto-olie bovenop het zand Leg schoppen, harken en andere werktuigen en beweeg ze op en neer zodat ze schoon zijn. Om roest te voorkomen, laat ze in het zand liggen.

Beter leven met artritis
Beter leven met artritis

Leven met artritis kan verontrustend en zenuwslopend zijn. Zelfs dingen als sokken aantrekken of eten klaarmaken kunnen vermoeiend zijn.Als u artritis heeft, is het belangrijk om bijzonder goed voor uzelf te zorgen: pijn verlichten, het functioneren verbeteren en omgaan met moeilijke emoties. Deze methoden omvatten gewichtsverlies, fysiotherapie en aanvullende therapieën, zoals acupunctuur en massage.

Hoe vaginale infecties te voorkomen
Hoe vaginale infecties te voorkomen

Vaginale infecties komen voor bij vrouwen van alle leeftijden, en de meest voorkomende oorzaken van vaginale infecties zijn die veroorzaakt door schimmels en bacteriën. Ze kunnen verschillende symptomen hebben, en het is niet altijd gemakkelijk om te weten welk type ze zijn. vaginale infectie, als u een van deze symptomen heeft, kunt u het beste naar uw gezondheidscentrum gaan en uw huisarts of gezondheidspersoneel raadplegen.

Wat zijn de meest voorkomende gynaecologische kankers?
Wat zijn de meest voorkomende gynaecologische kankers?

Een gynaecologische kanker is elke vorm van kanker die begint in de voortplantingsorganen van een vrouw. Elke gynaecologische kanker is anders, dus het heeft verschillende symptomen, risicofactoren en manieren om het te voorkomen. Als algemene regel geldt dat wanneer gynaecologische kankers vroeg worden ontdekt, de behandeling behoorlijk effectief is.

8 tips om een ​​goede vaginale gezondheid te behouden
8 tips om een ​​goede vaginale gezondheid te behouden

Alle delen van het lichaam moeten worden verzorgd, en het meest intieme deel van het vrouwenlichaam is niet anders. Een gezonde vagina heeft een zure pH (ongeveer 3,8 tot 4,5) en bevat nuttige bacteriën die infectie helpen voorkomen en om een ​​goede pH-waarde te behouden Een gezonde vagina scheidt ook kleine hoeveelheden afscheiding af om deze schoon te houden.

Groene schoonmaakproducten
Groene schoonmaakproducten

Enkele natuurlijke producten die u kunt gebruiken om het huis schoon te maken Natuurlijke houtpoets Geraspte bijenwas, lanoline, zoete amandelolie en essentiële lavendelolie; verwarm alles samen en laat het daarna afkoelen. Het resultaat is echter zeer bevredigend en laat een zeer aangename natuurlijke geur achter.

Hoe zonnebrand te behandelen
Hoe zonnebrand te behandelen

De beste remedie tegen mogelijke zonnebrand is natuurlijk preventie, maar het is mogelijk dat er ondanks alles momenten zijn dat we de kracht van de zon en onze huid of die van onze kinderen brandwonden onderschatten en we zoeken naar een oplossing, dit zijn enkele remedies die kunnen helpen uw huid te kalmeren.

Welke factoren kunnen het seksuele verlangen van een vrouw beïnvloeden?
Welke factoren kunnen het seksuele verlangen van een vrouw beïnvloeden?

Libido of seksueel verlangen varieert van vrouw tot vrouw en kan door verschillende factoren worden beïnvloed. Wat is libido en waarom kan het afnemen? Libido is het seksuele instinct of het erotische verlangen van een persoon. Het verlies of verminderen van het libido kan leiden tot een vermindering van het verlangen naar seks of dat seksuele ervaringen niet bevredigend of plezierig zijn.

13 trucs om te voorkomen dat je deze kerst aankomt
13 trucs om te voorkomen dat je deze kerst aankomt

Kerstmis is een tijd waarin feesten en familiefeesten in overvloed zijn, en waarin het heel gemakkelijk is om meer te eten dan nodig is en een paar kilo extra te verdienen.Gemiddeld komt iemand elke kerst tussen de 2 en 4 kilo aan. Als u tijdens deze vakanties geen extra kilo's wilt verzamelen, geven we u enkele tips die u kunnen helpen deze onder controle te houden.

Ethische kerst
Ethische kerst

10 tips voor het maken van ethische kerstinkopen Elk jaar wordt de bewering dat Kerstmis niet langer een paar dagen van overmatige consumptie en besteding is, steeds meer gehoord en wordt er gezocht naar ideeën om een ​​meer afgemeten, verantwoordelijke en ondersteunende viering te organiseren. De website van Natural Choices stelt enkele ideeën voor voor ethisch kerstinkopen.