Categorie: Dingen over liefde

Recent Blog Posts

11 tekens die laten zien dat hij je leuk vindt
11 tekens die laten zien dat hij je leuk vindt

Het feit om te weten of iemand van je houdt of niet, is eenvoudig, je hoeft alleen maar te letten op het bestaan ​​of het ontbreken van deze tekenen, wanneer iemand in je geïnteresseerd is, zullen ze minder afstand tussen je laten dan tussen andere mensen met wie ze een relatie hebben. Ofwel als je spreekt, loopt hij langs je heen, begroet je ... Oriëntatie van zijn lichaam De persoon die in jou geïnteresseerd is, zal zich oriënteren op waar je bent met een hoek nul.

Echte liefde
Echte liefde

Hoe weet je of een liefde echt is en niet in je verbeelding, in je verlangens of gewoon een verkeerde perceptie is? Soms denken we dat we verliefd zijn op de ene persoon en de uitbarsting van een ander doet onze gevoelens instorten en onze perceptie verandert radicaal ... Hoe echte liefde te identificeren, ware liefde We gaan je enkele tips geven zodat je kunt identificeren of een liefde echt is, of zoiets heet kortstondig of vluchtig zijn ... Alle mensen die echt geëmaneerd zijn, weten wat een echte liefde is, of met andere woorden, een "ware liefde", zoals anderen het liever noemen.

Is er liefde op het eerste gezicht?
Is er liefde op het eerste gezicht?

Als we het niet hebben meegemaakt, hebben we misschien andere mensen horen praten over het fenomeen "liefde op het eerste gezicht". Bestaat het? Het bestaat wel. Het gebeurt wanneer je iemand ontmoet in een situatie die al je onderbewuste criteria heeft. De criteria die we van die persoon zien en waarop we op het eerste gezicht verliefd worden, zijn fysiek en gebaren.

Fabel van liefde en tijd
Fabel van liefde en tijd

We gaan leren van deze prachtige fabel, liefde en tijd zijn de sleutel.

Wat is liefde? Fasen en stadia van verliefd worden
Wat is liefde? Fasen en stadia van verliefd worden

Wat is liefde precies? Waarom ontstaat er liefde tussen twee mensen en waarom ontstaat liefde bij die persoon en niet bij anderen? De fasen van liefde Liefde doorloopt verschillende fasen, vanaf het moment dat je de ander ontmoet, totdat je besluit de rest van je leven met ze. Maar we doorlopen niet allemaal alle stadia of fasen.

De 4 dingen die je in liefde zou moeten voorstellen
De 4 dingen die je in liefde zou moeten voorstellen

Het jaar eindigt en we beginnen met de voornemens voor het nieuwe jaar dat begint, we maken de balans op van ons leven en onze relatie of relaties of de afwezigheid ervan, wat gezond en aanbevolen is, maar waarom zou je het niet doen met een uitgangspunt, namelijk dat we de geluk in alle aspecten van ons leven en voorkomen dat ons leven meer dan nodig ingewikkeld wordt, een belangrijk deel van ons leven wordt ingenomen door liefde en relaties.

7 kleine details die een relatie laten groeien
7 kleine details die een relatie laten groeien

We denken allemaal dat onze partner de kleine dingen die we doen niet opmerkt, maar in werkelijkheid is dat wat een relatie levend houdt. Hier deel ik 7 kleine details die, hoewel ze onbeduidend lijken wanneer we ze doen, ze wel belangrijk zijn voor onze partner. 7 kleine dingen die er wel toe doen in een relatie: Laat hem zijn Er is niets mooiers dan verliefd zijn op iemand en jezelf kunnen zijn, zonder maskers of houding en je partner zal je bedanken.