Categorie: Spanje

Recent Blog Posts

Segovia: routes en raadsels van de stad
Segovia: routes en raadsels van de stad

Segovia is een van de meest interessante en mooiste steden in Spanje (zie Segovia-gids). In Segovia is een nieuw systeem in gebruik genomen met als doel het bezoek zeer aangenaam te maken en toeristen aan te moedigen de beste routes en raadsels van de stad te ontdekken Sinds 24/03/07 heeft het bedrijf GUIAP3 S.

Mojácar in de winter
Mojácar in de winter

Aan de oevers van de Middellandse Zee, in het noorden van de provincie Almería, ligt Mojácar. Winkelcentra, hotels, appartementen, bars en restaurants liggen langs de weg die langs de kust loopt, waardoor dit gebied genaamd Mojácar-Playas tijdens de zomer een uitgesproken kosmopolitische sfeer krijgt. De stad heeft, ondanks de opkomst van toeristen, zijn charme niet verloren, hoewel er een wildgroei aan bedrijven is gericht op het grote aantal toeristen dat het bezoekt.

Een familie-uitstapje naar Barcelona
Een familie-uitstapje naar Barcelona

Het is bijna drie jaar geleden dat ik voor het laatst over deze stad schreef - een juweel in de kroon van Spanje. Tijdens de landing zagen we de stad vanuit de lucht met een spectaculair uitzicht op de kust en de geweldige ervaring die ons te wachten stond. Een familiereis: wandelen en genieten We hadden ook het genoegen tijd door te brengen met onze dochter en kleinzoon - een fan van Barcelona F.