Categorie: Natuurlijk medicijn

Recent Blog Posts

De krachten van watermeloen om acne te bestrijden
De krachten van watermeloen om acne te bestrijden

De eigenschappen van watermeloen voor een vette huid en acne. Er zijn veel huismiddeltjes tegen acne die we kennen en veel vruchten die de hydratatie en desinfectie van de huid bevorderen, maar watermeloen gaat zelfs nog verder. De watermeloen kan zowel bij uitwendige behandelingen als als aanvulling in de voeding worden gebruikt om dermatologische behandelingen te bevorderen.

Natuurlijke remedies voor huidonzuiverheden
Natuurlijke remedies voor huidonzuiverheden

Huismiddeltjes om huidvlekken te behandelen Huidvlekken kunnen om een ​​aantal redenen optreden: hormonale onevenwichtigheden, genetica, slechte voeding, overmatige blootstelling aan de zon en veroudering Er wordt aangenomen dat mee-eters, puisten en mee-eters worden veroorzaakt door puistjes. door verstopte poriën.

Home remedies voor ischiaspijn
Home remedies voor ischiaspijn

10 natuurlijke remedies om heupzenuwpijn te verlichten De heupzenuw is de langste en breedste in het menselijk lichaam en wanneer deze zenuw ontstoken raakt, produceert deze een zeer sterke pijn, deze pijn kan beginnen vanaf de taille, langs de dij van het been en reikt tot tot voorbij de knie.Wat veroorzaakt ischiaspijn?

10 kruiden en specerijen om kanker te bestrijden en te voorkomen
10 kruiden en specerijen om kanker te bestrijden en te voorkomen

Natuurlijke remedies om tumoren te verkleinen, kankercellen te doden en het risico op kanker te verminderen Een van de meest voorkomende en dodelijke ziekten waar mensen tegenwoordig mee te maken hebben, is kanker. Ondanks zijn dodelijke aard kan het in veel gevallen worden genezen met de juiste medicijnen en behandelingen.

7 natuurlijke remedies om tanden witter te maken
7 natuurlijke remedies om tanden witter te maken

Tandverkleuring maakt deel uit van het natuurlijke verouderingsproces dat alle levende wezens doormaken. Ondanks dat het een natuurlijk proces is, probeert een groot deel van de bevolking deze processen te bestrijden om zich jong te blijven voelen (hetzelfde gebeurt met grijs haar en rimpels). De natuurlijke remedies voor het bleken van tanden die we hieronder zullen zien, zijn eenvoudig , betaalbaar en vereisen geen bezoeken aan de tandarts.

Huismiddeltjes voor huidvlekken
Huismiddeltjes voor huidvlekken

Natuurlijke huismiddeltjes om vlekken op de huid te verwijderen De beste manier om te voorkomen dat vlekken van de zon verschijnen, is door uit de zon te blijven of een goede zonnebrandcrème in de open lucht te gebruiken, maar hoe kun je ze verwijderen zodra ze verschijnen? de bekendste plekken.

8 natuurlijke remedies om de opbouw van oorsmeer te elimineren
8 natuurlijke remedies om de opbouw van oorsmeer te elimineren

Cerumen (of was) is een natuurlijke substantie die wordt afgescheiden door de klieren van onze oren en die beschermende, smerende en antibacteriële eigenschappen heeft. Ondanks zijn beschermende eigenschappen kan een verstopping of ophoping van oorsmeer in de gehoorgang problemen veroorzaken zoals oorpijn, onaangenaam gevoel in het oor, jeuk, tijdelijk gehoorverlies ... De ophoping van oorsmeer in de gehoorgang treedt op voornamelijk door 3 oorzaken: 1.

Remedies tegen droge huid
Remedies tegen droge huid

Een droge huid is meestal geen ernstig gezondheidsprobleem, maar het kan ernstige complicaties veroorzaken, zoals chronisch eczeem, secundaire bacteriële infectie (roodheid, zwelling ...), waarvoor mogelijk antibiotica nodig zijn. In dit geval is het raadzaam om een ​​arts te raadplegen, maar een droge huid kan meestal worden behandeld met huismiddeltjes en zelfs worden vermeden door preventieve maatregelen te nemen.

6 huismiddeltjes voor droog en beschadigd haar
6 huismiddeltjes voor droog en beschadigd haar

Droog haar verliest zijn natuurlijke vochtigheid door redenen zoals overmatige zon, overmatige hitte en / of het verkeerd gebruik van chemicaliën. Door droogheid in het haar wordt het gemakkelijker beschadigd, omdat het haar vocht verliest en droogt, het verliest zijn vitaliteit en het uiterlijk wordt meer beschadigd en dof.

Tips en huismiddeltjes voor kiespijn
Tips en huismiddeltjes voor kiespijn

Het Spaanse spreekwoord is erg wijs als het zegt dat ... "er is niets erger dan pijn om middernacht" maar ... de kiespijn kan degene zijn die de taart op zich neemt. Dit zijn enkele van de beste huismiddeltjes en natuurlijke remedies om tandpijn te verlichten Wat veroorzaakt kiespijn Degenen onder ons die tandpijn hebben gehad, weten hoe intens het is, en in sommige gevallen ook vervelend en zelfs irritant.