Categorie: Ideeën

Recent Blog Posts

Sorteer de kinderkamers
Sorteer de kinderkamers

Schoolvakanties zijn een uitstekende tijd om kinderkamers op te ruimen en een grondig opgeruimde kamer geeft het een sfeer van nieuw ingericht. Het is goed dat kinderen aan dit werk meedoen. Kleding organiseren: Laat kinderen al hun kleding passen, inclusief schoenen, sokken, ondergoed en jassen.

Tips om een ​​woonkamer te transformeren zonder geld uit te geven
Tips om een ​​woonkamer te transformeren zonder geld uit te geven

Hoe je een salon opnieuw kunt uitvinden zonder budget. In tijden van crisis kan het de oplossing zijn om uw huis een nieuwe look te geven. Als de muren glad zijn, verander ze dan door patroontekeningen toe te voegen. Bovendien beperkt een salontafel in het midden van de kamer de doorgang van mensen en de verdeling van de rest van het meubilair.

Laat een badkamer groter lijken
Laat een badkamer groter lijken

Enkele decoratietips om een ​​kleine badkamer groter te laten lijken. U hoeft het oppervlak van een badkamer niet uit te breiden om de ruimte beter te benutten en groter te laten lijken. Houd gewoon de volgende ideeën in gedachten (sommige zijn puur esthetisch; andere vereisen bredere hervormingsstrategieën): 1.

Countertops van de keuken
Countertops van de keuken

Als je het geluk hebt om een ​​nieuw huis te kopen en je kunt ingrijpen in het interieurontwerp, moet je niet alleen goed nadenken over het ontwerp, maar ook naar de materialen die worden gebruikt voor de keuken en vooral de werkbladen, aangezien deze meestal een van de de drukste plekken in een keuken.

Zelfgemaakte Halloween-decoraties
Zelfgemaakte Halloween-decoraties

Gemakkelijke ideeën om je eigen zelfgemaakte Halloween-decoratie te maken, gemakkelijke en goedkope ideeën om een ​​origineel en leuk tintje te geven aan de engste nacht van het jaar. Vleermuizen, spinnen, spoken en schedels decoraties Maak miniatuurvleermuizen en spinnen in het huis en hang ze op levensgrote versies voor de deur om bezoekers te verwelkomen.

Gerecyclede houten kisten: 17 ideeën om u te inspireren
Gerecyclede houten kisten: 17 ideeën om u te inspireren

Houten kisten zijn ideaal om te recyclen en / of er iets nieuws van te maken (bijvoorbeeld een decoratief element, of een kist om iets in op te bergen, of een zitje ...) Ideeën om houten kisten te hergebruiken en ze een nieuwe bestemming te geven. Lejas-Dozen voor de keuken Bron: asortoffairytalegirl.blogspot2. Rollende dozen voor het opbergen van speelgoed 3.