Categorie: Gezonde levensstijl

Recent Blog Posts

Tips om te voorkomen dat een allergie ons uit de slaap haalt
Tips om te voorkomen dat een allergie ons uit de slaap haalt

Tips en oplossingen om te voorkomen dat allergiesymptomen onze slaap beïnvloeden en ons niet laten slapen Sommige allergieën lijken om de een of andere reden nachtelijk te zijn, aangezien veel mensen last hebben van rhinitis, niezen, kortademigheid, hoesten…. 's Nachts Dit beïnvloedt op zijn beurt de slaap en veroorzaakt soms zelfs slapeloosheid, omdat de slaap na meerdere nachten van allergie wordt verstoord.

Waarom wandelen zo goed is voor onze gezondheid
Waarom wandelen zo goed is voor onze gezondheid

Een wandeling van 30 minuten per dag kan veel aspecten van onze gezondheid verbeteren.Lopen is een geweldige manier om fit te blijven, het is een oefening met lage intensiteit die mensen van alle leeftijden kunnen doen en het heeft veel voordelen voor onze gezondheid. Er zijn veel manieren om aan lichaamsbeweging te doen en we moeten lichaamsbeweging niet opgeven, simpelweg omdat we bepaalde dingen niet kunnen.

Voordelen van het eten van kersen
Voordelen van het eten van kersen

Waarom kersen goed zijn voor uw gezondheid Van beter slapen 's nachts tot het beheersen van bepaalde ziekten, ontdek alle voordelen van dit zoete fruit boordevol vitamines en antioxidanten Ontdek de vele redenen waarom kersen gezond zijn Voedingswaarde van kersen Ontstekingen verminderen Kersen Ze zijn rijk aan antioxidanten, die essentiële verbindingen zijn voor een goede gezondheid, omdat ze onze cellen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Internationale dag van geluk.
Internationale dag van geluk.

Geluk is iets dat we allemaal nodig hebben en verdienen. In 2012 riepen de Verenigde Naties 20 maart uit tot Internationale Dag van het Geluk. En aangezien lachen en geluk beter zijn wanneer ze worden gedeeld, laten we hier onze kleine bijdrage achter: Onderwerpen gerelateerd aan: Internationale Dag van het Geluk.

Verrijkte voedingsmiddelen: zijn ze altijd beter?
Verrijkte voedingsmiddelen: zijn ze altijd beter?

We denken dat wanneer een voedingsmiddel wat toegevoegde voedingsstoffen bevat, het gezonder is, maar is het echt? Vaak versterken of verrijken voedselproducenten voedingsmiddelen met grote hoeveelheden vitamines en mineralen om ze voedzamer te maken en ze beter te verkopen. Door dit soort producten te consumeren, kunnen we grote hoeveelheden voedingsstoffen binnenkrijgen.

Hoe lang moeten we een dutje doen?
Hoe lang moeten we een dutje doen?

Hoelang moeten we een dutje doen om het maximale voordeel te halen uit onze fysieke en emotionele gezondheid Dutje van 10 tot 20 minuten Deze korte pauze is ideaal om energie en aandacht te stimuleren. Door niet in de REM-fase te komen, zullen we gemakkelijker wakker worden om dingen te blijven doen 30 minuten (half uur) zitten Sommige onderzoeken tonen aan dat een half uur slapen een soort slaapinertie kan veroorzaken.

Tips om osteoporose te voorkomen
Tips om osteoporose te voorkomen

Hoe osteoporose te voorkomen Osteoporose is een botziekte die resulteert in een zeer hoge kwetsbaarheid van de botten als gevolg van een afname van de dichtheid van botweefsel, dit impliceert een verhoogd risico op het krijgen van rekeningen. Het is een veel voorkomende pathologie bij vrouwen maar ook Het kan door mannen worden geleden, vooral op hoge leeftijd.