Categorie: Gezonde gewoonten

Recent Blog Posts

Alcoholgebruik, adolescenten en genen
Alcoholgebruik, adolescenten en genen

Een gen kan verantwoordelijk zijn voor het misbruiken van alcohol door sommige tieners, terwijl sommige tieners geneigd zijn alcohol te misbruiken als gevolg van een genetische aanleg. Deze jonge mensen hebben een versie van een gen dat ervoor zorgt dat alcohol sterke gevoelens van plezier en beloning opwekt.

Waarom Pokemon Go goed kan zijn voor je gezondheid
Waarom Pokemon Go goed kan zijn voor je gezondheid

Afgezien van het verslavende plezier, zijn er enkele mentale en fysieke gezondheidsvoordelen aan het spelen van Pokémon GO.De game maakt gebruik van augmented reality en gps-tracking om Pokémon te lokaliseren en te jagen in echte omgevingen, waardoor spelers gedwongen worden de lucht in te gaan. gratis. Wil je de voordelen van het modespel weten?

Kan gelmanicure huidkanker veroorzaken?
Kan gelmanicure huidkanker veroorzaken?

Steeds populairder omdat ze perfecte nagels meerdere weken kunnen behouden. Dit is te danken aan een compound die in laagjes wordt aangebracht en na elke coating onder UV-licht droogt. Ultraviolette (UV) lampen die Ze worden in schoonheidssalons gebruikt om het drogen en uitharden van nagellakken te versnellen. Ze zenden verschillende stralingsniveaus uit die in verband zijn gebracht met vroegtijdige veroudering van de huid en huidkanker.

Bescherm uw ogen tegen de zomerzon
Bescherm uw ogen tegen de zomerzon

Alles wat u moet weten om een ​​bril te kiezen die uw ogen tegen de zon beschermt Als we het over zonbescherming hebben, denken we allemaal aan zonnebrandcrèmes of zelfs een hoed, maar we herinneren ons bijna nooit onze ogen. iedereen, ongeacht leeftijd, moet het hele jaar door een zonnebril dragen om de ogen te bedekken.

Het gebruik van meerdere media-apparaten tegelijkertijd kan de hersenen verstoren
Het gebruik van meerdere media-apparaten tegelijkertijd kan de hersenen verstoren

Dit is hoe het de hersenen beïnvloedt om de mobiele telefoon en de computer tegelijkertijd te gebruiken Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om televisie te kijken terwijl u met uw laptop surft en reageert op berichten op de mobiele telefoon, maar wist u dat dit uw hersenen zou kunnen beïnvloeden? Multitasken met multimedia, of het gelijktijdig gebruik van meerdere vormen van communicatiemedia, komt steeds vaker voor in de huidige samenleving en wordt in verband gebracht met negatieve psychosociale en cognitieve effecten.

Bevestigd: als u vele uren zittend doorbrengt, gaat u eerder dood
Bevestigd: als u vele uren zittend doorbrengt, gaat u eerder dood

Als u meer tijd aan uw voeten besteedt en minder aan zitten, zult u langer leven. Dit is de conclusie van een studie onder meer dan 200.000 Australiërs die bijdraagt ​​aan het vele onderzoek dat aantoont dat te veel tijd aan zitten per dag negatieve gevolgen heeft voor onze gezondheid. Hoe gevaarlijk is het om vele uren zittend door te brengen?

Seks kan ons slimmer maken
Seks kan ons slimmer maken

Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat seks de groei van nieuwe cellen in de hersenen stimuleert. De studie concludeerde dat herhaalde seksuele activiteit bij ratten en muizen de cognitieve functie verbeterde en de vorming van nieuwe neuronen in de hippocampus, de plaats in de hersenen waar langdurige herinneringen worden gevormd, verhoogde.