Categorie: Algemeen

Recent Blog Posts

Systeem voor vroege detectie van ziekten
Systeem voor vroege detectie van ziekten

Vroege opsporing van de ziekte van Alzheimer, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere ziekten Neuro-Biotech Corporation is een wereldwijd biotechnologiebedrijf dat deelneemt aan de unieke internationale niche van klinische neurowetenschappelijke diagnostische tests. Als resultaat hebben ze in vitro diagnostische bloedtesten ontwikkeld voor het opsporen, voorkomen, beheersen en monitoren van belangrijke stressgerelateerde ziekten; beroepsziekten en sociaal-professionele ziekten, zoals chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), grote angst (GA), panieksyndroom (PD), neuropathieën of fibromyalgie (FM); cardiovasculaire ziekten zoals essentiële hypertensie of aritmieën; neurodegeneratieve ziekten zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson, evenals psychische stoornissen zoals depressie en schizofrenie.

Mash: Yahoo's nieuwe sociale netwerk
Mash: Yahoo's nieuwe sociale netwerk

Yahoo test nieuwe site die zal concurreren met MySpace en Facebook Volgens een artikel dat deze week op FoxNews.com is gepubliceerd, test Yahoo een experimentele sociale netwerkdienst genaamd Mash waarmee Yahoo-gebruikers de trivia van hun leven kunnen delen met hun familie en vrienden. online.

Een papieren diagnostische test zou ebola kunnen detecteren
Een papieren diagnostische test zou ebola kunnen detecteren

Bron: digitaltrends.com Wetenschappers beweren in staat te zijn complexe genetische tests uit te voeren op een stuk papier. Maar zou het net zo eenvoudig zijn als het doen van een zwangerschapstest? Dat is precies wat James Collins, een synthetisch bioloog aan Boston University, wil, die erkent de componenten op papier te kunnen printen om DNA-tests uit te voeren, ze te kunnen invriezen (drogen door lage temperaturen toe te passen) en er tot een jaar later gebruik van kan maken. .

Internetreclame groeit ten koste van papieren advertenties
Internetreclame groeit ten koste van papieren advertenties

Onderzoek toont aan dat het internet in advertenties terrein heeft gewonnen ten opzichte van kranten. In 2009 steeg het aandeel van het VK in de advertentie-uitgaven op internet net zo sterk als het verlies van kranten. Toeval: volgens voorspellingen van WARC en een reclamevereniging zijn de totale advertentie-uitgaven in het VK dit najaar gestegen, na negen opeenvolgende kwartalen van jaarlijkse daling.

Computers en nanotechnologie
Computers en nanotechnologie

Een methode om nanobuisjes te sorteren op elektronische eigenschappen zou kunnen leiden tot wijdverbreid gebruik van op nanobuisjes gebaseerde elektronische apparaten. Het gebruik van koolstofnanobuisjes in ultrasnelle computers en andere elektronische apparaten wordt bemoeilijkt omdat delen van het materiaal nanobuisjes bevatten met verschillende eigenschappen. elektronisch.

Meer juridische obstakels voor internetplatforms: nu ook Airbnb
Meer juridische obstakels voor internetplatforms: nu ook Airbnb

De aangekondigde digitale verstoring bereikt alle sectoren, terwijl traditionele deelnemers in de sector, in plaats van te moderniseren om te concurreren, zich tot regeringen wenden om in hun voordeel wetgeving op te stellen, waardoor de voortgang wordt vertraagd en, in het algemeen, de consument . De pionier was Uber, die direct klachten van taxichauffeurs opriep en als gevolg daarvan in verschillende delen van de wereld, waaronder Spanje, verboden is.

Implanteerbare telescoop in het oog
Implanteerbare telescoop in het oog

Een miniatuurtelescoop die in het oog wordt geïmplanteerd, kan mensen met gezichtsverlies als gevolg van maculaire degeneratie in een laat stadium zeer snel helpen. Klinische proeven met het apparaat, dat ongeveer zo groot is als een potloodwisser, suggereren dat het zicht kan verbeteren met ongeveer drie en een halve lijn op een oogkaart.

Nieuwe technologie zet foto's om in advertenties (Kiosked)
Nieuwe technologie zet foto's om in advertenties (Kiosked)

Online uitgevers hebben de laatste tijd hard gezocht naar een manier om hun advertentie-inkomsten een adrenalinestoot te geven zonder de lezers te storen. Native advertising, waarin gesponsorde verhalen een vergelijkbare uitstraling krijgen als redactioneel materiaal, het is een van de meest besproken initiatieven van redacteuren.

Hoe een gipsplaatplafond te repareren
Hoe een gipsplaatplafond te repareren

Er kunnen veel oorzaken zijn dat een gipsplaatplafond is verslechterd en meteen moet worden gerepareerd, een misstap op de bovenverdieping, een daklek of een lekkende buis. Dit soort schade is perfect lokaliseerbaar en gemakkelijk te repareren.

Meester in Nanogeneeskunde
Meester in Nanogeneeskunde

Radiological Technologies University plannen Amerikaanse eerste Master of Science in Nanomedicine Radiological Technologies University (RTU) van Vermont, gelegen in South Bend, Indiana, is verheugd de goedkeuring aan te kondigen van de eerste Master of Science in Nanomedicine van het land. Formele goedkeuring werd onlangs verleend door de Indiana Commission for Postsecondary Proprietary Education.

In India werd meer geïnvesteerd in nanotechnologie
In India werd meer geïnvesteerd in nanotechnologie

Volgens een deskundige moet de jonge halfgeleiderindustrie in India investeren in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nanotechnologie (R&D) om de uitdaging van baanbrekende nieuwe technologieën en cycli van productverkleining het hoofd te bieden. Tijdens de keynote-toespraak van de zesde Vision Summit van de Indian Semiconductor Association (ISA), de oprichter en CEO van het National Center for Informatics, N.

Google neemt het initiatief om te voldoen aan de Europese regelgeving over het recht om vergeten te worden
Google neemt het initiatief om te voldoen aan de Europese regelgeving over het recht om vergeten te worden

Google Inc heeft een dienst gelanceerd waarmee Europese burgers kunnen verzoeken dat links die zij als "aanstootgevend" materiaal beschouwen, uit de zoekresultaten verdwijnen, de eerste stap om te voldoen aan een rechterlijke beslissing over het "recht om te worden vergeten". Hoewel de positie van Larry Page, mede-oprichter en CEO van Google, met betrekking tot het Europese oordeel tegen Google over het "recht om te worden vergeten", duidelijk was toen hij erop wees dat er een risico bestond dat de nieuwe creatie en de versterking van de volgende generatie Op internet, geleid door repressieve regeringen die online communicatie proberen te beperken, heeft Google gereageerd op het besluit van het Europese Hof van Justitie en een mechanisme geïntroduceerd dat ertoe zou kunnen leiden dat grote hoeveelheden privé-informatie van Google verdwijnen.

Kleding die bacteriën, virussen en besmetting afstoot
Kleding die bacteriën, virussen en besmetting afstoot

De nanorome is een realiteit. Deze foto komt uit een kledingcollectie van wetenschappers van Cornell University. De capuchon, mouwen en zakken van de jas bevatten nanodeeltjes palladium die fungeren als kleine katalysatoren om schadelijke componenten van vervuiling te doden.

Laatste financiële resultaten van Google
Laatste financiële resultaten van Google

Google verzet zich tegen de economische crisis en overtreft de verwachtingen van Wall Street in de meest recente financiële resultaten. Het bedrijf rapporteerde een omzet van $ 5,7 miljard (ongeveer € 4,44 miljard) voor het laatste kwartaal van 2008, een stijging 18 ten opzichte van het voorgaande jaar, maar een stijging van slechts 3 ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

YouTube-prijzen
YouTube-prijzen

YouTube kondigt nieuwe virtuele prijzen aan voor door gebruikers gemaakte video's Volgens een artikel dat op 19 maart 2007 op FOXNews.com werd gepubliceerd, kondigde YouTube de viering aan van de eerste YouTube Video Awards om de beste video's van 2006 te belonen die door zijn gebruikers zijn gemaakt. De genomineerden, gekozen door YouTube, zijn te vinden in een galerie op: www.

Jonge leiders van vooruitgang in biotechnologie en geneeskunde
Jonge leiders van vooruitgang in biotechnologie en geneeskunde

De derde categorie van de 100 Young Leaders van MIT Technology Review is biotechnologie en geneeskunde. Enkele van de meest opwindende technologische vooruitgang binnen deze specialiteiten volgens Technology Review zijn e-gezondheidszorg, synthetische biologie en ultragevoelige diagnostiek Enkele van de meest opmerkelijke jonge leiders: Ryan Egeland, 29.

Machines die in staat zijn tot conversatie
Machines die in staat zijn tot conversatie

Er worden machines ontwikkeld die kunnen praten en een gesprek aangaan. Volgens een artikel dat deze week is gepubliceerd door Technology Review, heeft een startup genaamd Cognitive Code software ontwikkeld waarvan wordt beweerd dat deze het mogelijk maakt dat gewone apparaten met mensen praten. Deze studie zou fabrikanten van sommige apparaten, zoals mobiele telefoons of speelgoed, kunnen helpen technologie te gebruiken om de mogelijkheid om met hun producten te praten toe te voegen.

Nieuw Ryanair-aanbod
Nieuw Ryanair-aanbod

Ryanair biedt tickets voor 10 pond (ongeveer € 15) Ryanair heeft een nieuwe aanbieding uitgebracht die van toepassing is op een breed scala aan vluchten van verschillende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk naar andere delen van Europa vanaf 10 pond voor een enkele reis (inclusief belastingen). Ze kunnen plaatsvinden tussen 5 november 2007 en 8 februari 2008, elke dag behalve vrijdag of zondag.

De Facebook-crisis: het oneigenlijk gebruik van persoonsgegevens
De Facebook-crisis: het oneigenlijk gebruik van persoonsgegevens

In de technologische wereld is nergens anders sprake van. Dit is een publiek schandaal veroorzaakt door het oneigenlijk gebruik door een analistenbedrijf van de persoonsgegevens van 50 miljoen Facebook-gebruikers. De verantwoordelijkheid van de Noord-Amerikaanse multinational voor het overtreden van gegevensbeschermingsregels wordt opnieuw in twijfel getrokken, maar op grote schaal.

Nanobellen
Nanobellen

Stel je een kleine zeepbel voor met miniatuurpassagiers eraan. Zijn project maakt gebruik van een nanodeeltje dat door Nagy is ontwikkeld uit lipidemoleculen. De structuur van het deeltje is vergelijkbaar met die van een zeepbel en zorgt ervoor dat beschermende middelen zich aan het oppervlak kunnen binden.