Categorie: Voeding

Recent Blog Posts

Frisdranken en verhoogd risico op een beroerte
Frisdranken en verhoogd risico op een beroerte

Regelmatige consumptie van suikerhoudende dranken verhoogt het risico op beroerte. Suikerhoudende dranken verhogen het risico op obesitas, diabetes, insulineresistentie en ontstekingen, hart- en vaatziekten. Nu heeft nieuw onderzoek uitgewezen dat vrouwen die meer drinken Suikerhoudend voedsel heeft een 83 groter risico op ischemische beroerte dan degenen die minder frisdrank drinken.

Hoe u uw lichaam kunt helpen herstellen na het nemen van antibiotica
Hoe u uw lichaam kunt helpen herstellen na het nemen van antibiotica

Tips om de darmflora te herstellen na het nemen van antibiotica We gaan u enkele dingen vertellen die u moet doen om uw darmgezondheid te bevorderen voor, tijdens en na een antibioticabehandeling Hoe schadelijk zijn antibiotica? elimineren bacteriën die een infectie veroorzaken, maar ook gunstige bacteriën voor ons lichaam aantasten.

Slaap en voeding
Slaap en voeding

Ze vinden een verband tussen wat we eten en hoe we slapen. Onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Appetite laat een verband zien tussen het aantal geconsumeerde calorieën en de duur van de slaap. De auteurs van het onderzoek onderzochten de dagelijkse calorieën en het geconsumeerde voedsel, evenals de hoeveelheid tijd die de studiedeelnemers sliepen, waarbij 4 categorieën werden vastgesteld: degenen die heel weinig sliepen (minder dan vijf uur per nacht), weinig (vijf of zes uur per nacht), normaal (zeven tot acht uur per nacht) en veel (degenen die elke nacht negen uur of meer sliepen).

Eiwitsupplementen: zijn ze echt nodig?
Eiwitsupplementen: zijn ze echt nodig?

Wanneer is het nodig om eiwitsupplementen te nemen? Een van de meest voorkomende situaties die we dagelijks in sportscholen kunnen zien, is het aantal mensen dat eiwitshakes drinkt als ze klaar zijn met trainen. Eiwit kan helpen om een ​​gezond gewicht en de spieren te bereiken herstellen na training.

Kinderen en tonijn
Kinderen en tonijn

Kinderen mogen niet te veel tonijnconserven eten, anders lopen ze risico op kwikvergiftiging. Een rapport van het Mercury Policy Project beveelt aan dat kinderen niet meer dan eens per maand light tonijn consumeren als ze minder wegen dan 25 kg, en als ze meer dan 25 kg wegen, kunnen ze het tot twee keer per maand eten.

Wat te eten als ontbijt om niet dik te worden
Wat te eten als ontbijt om niet dik te worden

Veranderingen die u bij het ontbijt moet aanbrengen als u wilt afvallen Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en u moet ervoor zorgen dat u het goed doet. Als u probeert af te vallen of te behouden, laten we u enkele tips zien om uw doel te bereiken en altijd energie te hebben. Eet meer vezels Vezels helpen je om een ​​vol gevoel te krijgen!

Voordelen van borstvoeding
Voordelen van borstvoeding

Borstvoeding moet worden gezien als een investering op korte en lange termijn in de gezondheid van baby's. Dit is een van de conclusies van een studie, gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, waarin de American Academy of Pediatrics (American Academy of Pediatrics) Pediatrics, AAP) beveelt aan dat kinderen de eerste zes maanden van hun leven uitsluitend borstvoeding krijgen.

Waarom tomaten niet in de koelkast bewaren?
Waarom tomaten niet in de koelkast bewaren?

Is het je opgevallen dat vers geplukte tomaten veel meer smaak hebben dan wanneer je ze in de supermarkt koopt? Amerikaanse onderzoekers lijken de verklaring gevonden te hebben. De fout is de kou Na 7 dagen koeling hebben tomaten minder vluchtige stoffen, de chemicaliën die tomaat zijn karakteristieke aroma en smaak geven.

Waarom u wonderdiëten moet vermijden om af te vallen
Waarom u wonderdiëten moet vermijden om af te vallen

Wonderdiëten, een slechte optie om af te vallen U wilt zo snel mogelijk afvallen. Het is normaal dat u in de verleiding komt om een ​​van de duizenden wonderdiëten te volgen die er tegenwoordig zijn, maar we zullen precies uitleggen hoe dit type uw lichaam kan beïnvloeden. diëten, en waarom u ze zou moeten vermijden.

Verrassende gezondheidsvoordelen van koffie
Verrassende gezondheidsvoordelen van koffie

Onderzoekers van Stanford University hebben goed nieuws voor koffieliefhebbers: volgens nieuw onderzoek voorkomt een dagelijkse dosis cafeïne ontstekingen in de bloedvaten, die ontstekingen zouden kunnen helpen tegengaan. Meer dan 90 van alle koffiegerelateerde ziekten veroudering gaat gepaard met chronische ontstekingen.

Kan sacharine een kankerbehandeling zijn?
Kan sacharine een kankerbehandeling zijn?

Kunstmatige zoetstoffen kunnen worden gebruikt om kanker te bestrijden Kunstmatige zoetstoffen worden gebruikt door mensen die voedsel willen zoeten door overtollige calorieën uit suiker te vermijden. Nieuw onderzoek suggereert nu dat sacharine kan worden gebruikt als een belangrijk ingrediënt bij het maken van nieuwe. geneesmiddelen om agressieve kankers te behandelen met minder bijwerkingen.

6 Voedsel dat u moet eten of vermijden als u problemen heeft met hypertensie
6 Voedsel dat u moet eten of vermijden als u problemen heeft met hypertensie

Hoge bloeddruk kan worden behandeld of voorkomen. Hypertensie staat bekend als de sluipmoordenaar. Er zijn geen symptomen, maar een hoge bloeddruk verhoogt het risico op hartaandoeningen, beroertes, hartfalen en nieraandoeningen. Bloeddruk verwijst naar de kracht waarmee de wanden van de slagaders bloed van het hart naar de rest van het lichaam "duwen".