Categorie: Mode

Recent Blog Posts

Laatste modetrends van 2020 (deel I)
Laatste modetrends van 2020 (deel I)

De modeweken van de belangrijkste modehoofdsteden van de wereld, zoals Parijs of New York, hebben de leiding, seizoen na seizoen, om ons de nieuwste trends in de sector te laten zien, van kleding tot accessoires en schoenen, en de combinatie daarvan. leer je door de Street Style van de belangrijkste modewekenshows, de nieuwste trends van 2020 om de koninginnen van Street Style te worden.

Nieuwste modetrends van 2020 (deel II)
Nieuwste modetrends van 2020 (deel II)

We gaan verder met de nieuwste damesmodetrends van 2020 die Street Style ons achterlaat van de optochten van de belangrijkste modehoofdsteden zoals Parijs, Milaan of New York. Leer ze kennen en laat je inspireren om ze te combineren en de nieuwste outfits weg te vegen.Romantische tule rokkenVogue SpanjeStrepen als een sterrenprintVogue SpanjeJe kleding spreekt voor jeVogue SpanjeVan bed naar straat: satijnen broekVogue SpanjeBontcorduroy is terugVogue SpanjeGrappige jaspakkenVogue SpanjeOverslagenVogue SpanjeJassenVogue Spanje uitgesnedenVogue SpanjeOvermaatse kledingVogue SpanjeDe hoofdkleur: oranjeVogue SpanjeDe jaren 80 zijn terug met schoudervullingenVogue SpanjeRomantische jurken + rocker bootsVogue SpanjeMix van printsVogue SpanjeDierenprintVogue SpanjeJe hebt geen excuus meer om een ​​echte koningin van Street Style te worden.

5 manieren om kniehoge laarzen te combineren
5 manieren om kniehoge laarzen te combineren

De trend over de knie, hoge laarzen of laarzen over de knie, lijkt niet meer weg te denken. Het is twee jaar geleden dat ze besloten om in onze kasten te landen om de sterrenschoen van het seizoen te worden, maar pas op, net zoals ze je look naar een totaal succes kunnen leiden, kunnen ze het ook volledig verpesten.

Nieuwe trendwaarschuwing! Overlays
Nieuwe trendwaarschuwing! Overlays

Voor degenen die nog nooit van overlays hebben gehoord, deze nieuwe trend die schittert in de coolste outfits van de modeweken van Parijs of New York, bestaat uit spelen met de kledingstukken, lagen over elkaar heen leggen en de conventionele volgorde van de kledingstukken, het gevestigde achterlaten, een outfit veranderen in de meest trendy, kleuren, stoffen en patronen mengen.

Welk lichaam heb ik en wat past het beste bij mij
Welk lichaam heb ik en wat past het beste bij mij

Wat denk je als we het hebben over lichamen en wat het beste bij ons past Er zijn vijf soorten lichamen die op basis van hun vorm zijn onderverdeeld in: rechthoekig (buisglas), omgekeerde driehoek, driehoek (peer), appel en zandloper. Hoe weet ik welk lichaam ik heb? U moet het lichaam ontspannen, rechtop staan ​​en de kleding aan het lichaam aanpassen.

De maxi oorbellen, het accessoire van het seizoen
De maxi oorbellen, het accessoire van het seizoen

Als er een trend is die niet onopgemerkt is gebleven tijdens de laatste edities van Fashion Week van de belangrijkste modehoofdsteden, dan zijn het ongetwijfeld de maxi-oorbellen of XL-oorbellen. Duizenden meisjes hebben verschillende ontwerpen gedragen, waardoor ze de steraccessoire van het seizoen zijn.Deze trend is al verschillende seizoenen sterk, maar nu is het opnieuw uitgevonden, zodat je met maten kunt spelen en grotere kunt combineren met kleinere.

De enige 5 shirts die je nodig hebt in je kast
De enige 5 shirts die je nodig hebt in je kast

Er zijn maar 5 shirts die je nodig hebt om een ​​complete garderobe te hebben, weet je wat dat zijn Of je nu hippie bent, alternatief, een fashion slachtoffer of een klassiek persoon, de shirts die ik hieronder geef zouden het belangrijkste kledingstuk in je garderobe moeten zijn (en degenen die je zullen redden van meer dan één rush) Dit zijn de t-shirts die je nodig hebt in je leven en in je garderobe: Basic T-shirt (wit, zwart en / of grijs) Dit moet je basic zijn, zowel om te kleden als om te sporten .

Koop een colbert voor jezelf, we zullen je vertellen hoe je het moet aankleden
Koop een colbert voor jezelf, we zullen je vertellen hoe je het moet aankleden

5 Ideeën om een ​​colbert te dragen en altijd en overal perfect te zijn Als één ding ons na zoveel modeweken over de hele wereld duidelijk wordt, is het dat het colbertpak je nieuwe basic wordt, maar allereerst Laten we één ding duidelijk maken: relateer het colbert nooit meer als de exclusieve kleding van een zakenman of een topman.