Categorie: Europa

Recent Blog Posts

10 beste strandbars van Europa
10 beste strandbars van Europa

Als de zomer aanbreekt, zoeken velen van ons: zon en strand om te ontspannen en te genieten van de eeuwige dagen tussen de bries van de bar, de natuur en ... hoe kan het anders ... het goede eten van elk land en elke stad. Daarom waren we op zoek naar en hebben we de 10 beste strandbars in Europa samengesteld om te reizen, los te koppelen en te genieten van een klassiek strand: Los chiringuitos.

Hotels in het Lake District
Hotels in het Lake District

Luxe accommodatie en gastronomische restaurants in het Lake District - Engeland - Behalve dat het een van de meest magische plekken in Engeland in dit gebied is, kunt u ook genieten van een aantal uitzonderlijke Relais & Chateaux-hotels.Beste hotels in het Lake DistrictIn dit gebied Er zijn drie Relais & Chateaux waarvan we een overzicht kunnen geven van twee die we onlangs hebben bezocht.

Steden in Europa: meer dan 30 steden die ik heb bezocht
Steden in Europa: meer dan 30 steden die ik heb bezocht

Europese steden die hebben bezocht en gewoond Deze nieuwe blogserie zal gebaseerd zijn op mijn persoonlijke ervaring, maar het zal niet al te autobiografisch zijn. Ik zal schrijven over de meer dan 30 steden in Europa die ik heb bezocht of waarin ik heb gewoond. Een persoonlijke ervaring, geen reisgids Ik wil niet concurreren met reisbureaus.

Tips voor reizigers in het licht van de terroristische waarschuwing in Europa
Tips voor reizigers in het licht van de terroristische waarschuwing in Europa

Waarschuwingen van terroristische aanslagen voor reizigers in Europa Vooruitlopend op de aankondiging deze week van een zeer ernstige waarschuwing over de mogelijkheid van terroristische aanslagen, hebben verschillende landen hun aanbevelingen voor burgers die in Europa reizen bijgewerkt om hen te waarschuwen voor de mogelijkheid van aanslagen. terroristen.

De beste spa's in Europa
De beste spa's in Europa

SHA spa Forbes magazine publiceerde 3 jaar geleden een ranglijst van de beste spa's in Europa die we hieronder vertalen. We kunnen niet toestaan ​​dat een kleine update bevat wat naar onze mening vandaag de beste spa van Europa is, maar die niet in deze ranglijst staat omdat deze op het moment dat de lijst werd gepubliceerd nog niet zijn deuren had geopend.

De 10 beste bars en pubs in Amsterdam
De 10 beste bars en pubs in Amsterdam

Dit zijn 10 van de beste pubs en bars in Amsterdam volgens de experts in de Travel-sectie van The Guardian. Cafe Belgique Ondanks dat het een van de kleinste bars in Amsterdam is, heeft het nog steeds ruimte voor acht Belgische bieren van de tap en meer dan 30 soorten in fles. Gelegen in een steegje vlak bij de Dam, staat Belgique bekend als een van de Amsterdamse ontmoetingsplaatsen voor straatartiesten en dj's (café-belgique.

Landhuizen in Italië
Landhuizen in Italië

Landelijk toerisme is een optie die door steeds meer reizigers wordt gekozen, en het aanbod van landelijke accommodatie heeft een opmerkelijke verbetering ondergaan in termen van kwantiteit en kwaliteit. Italië is geen uitzondering, en dit zijn enkele van de Italiaanse landverblijven die worden aanbevolen door de experts van The Guardian Travel.

Tips voor reizen naar Toscane (Italië)
Tips voor reizen naar Toscane (Italië)

Toscane zit vol charmes, van een uitbundige en adembenemend mooie natuur. Maar om er met volle teugen van te genieten en de ongemakken te verminderen, gaan we u enkele handige tips geven. Plan uw dagen goed Toscane kan op honderden plaatsen de aandacht en interesse van zijn bezoekers absorberen.