Categorie: Engeland

Recent Blog Posts

The Lake District: een van de mooiste plekjes van Engeland
The Lake District: een van de mooiste plekjes van Engeland

Het Lake District is een gebied, ook wel bekend als 'The Lakes' of 'Lakeland' Land van de meren, dat een landelijk gebied in het noordoosten van Engeland omvat en wordt beschouwd als een van de mooiste plekken in Het hele land. Windermere Habor is een van de meest populaire toeristische trekpleisters voor natuurliefhebbers in het VK.

Hotels in het Verenigd Koninkrijk
Hotels in het Verenigd Koninkrijk

Luxe en betaalbare Britse hotels De roem en traditie van Britse accommodatie zetten een domper als we besluiten deze groene landen te bezoeken. Charmante plaatsen, historische monumenten, karakteristieke hotels, maar ... de vraag die dit alles omvat, is hoeveel kost het? De stedelijke legende van "slapen in Groot-Brittannië is erg duur" wordt opzij gezet om plaats te maken voor de 5 perfecte Britse hotels zonder een fortuin uit te geven, aangezien we niet allemaal 300 pond te besteden hebben per nacht, althans aan slapen.

Pubs in Londen met kamers
Pubs in Londen met kamers

Bed and breakfast in pubs in Londen. Bij verschillende gelegenheden hebben we pubs aanbevolen om in Engeland te eten, omdat ze een zeer aantrekkelijke optie zijn, zowel vanwege de kwaliteit van het eten (het is meestal traditioneel) als vanwege de prijs: kwaliteitverhouding. Dit zijn enkele van de pubs in Londen die bed & breakfasts aanbieden en worden aanbevolen vanwege hun locatie, faciliteiten en service.