Categorie: Darmkanker

Recent Blog Posts

Gemberwortel kan darmkanker voorkomen
Gemberwortel kan darmkanker voorkomen

Gember en kanker Er is een lager percentage colorectale kanker in landen die veel gemberwortel consumeren, zoals India, China en Japan Een nieuwe studie heeft aangetoond dat gemberwortel ook enkele indicatoren van ontsteking in de menselijke dikke darm kan verminderen Chronische ontsteking in de dikke darm Darmweefsel is sterk geassocieerd met de ontwikkeling van precancereuze laesies of kankerpoliepen.

Maart is de maand van darmkanker
Maart is de maand van darmkanker

Meer dan 90 van alle gevallen van colonkanker kunnen worden voorkomen met vroege opsporing. Colonkanker is een van de meest voorkomende vormen van kanker in de populatie, en als het in een zeer vroege stadia wordt ontdekt, heeft het een zeer goede prognose. is gekozen tot de Internationale Maand van de Strijd tegen Darmkanker.

Druivenpitten: behandeling voor colorectale kanker?
Druivenpitten: behandeling voor colorectale kanker?

Druivenpitextract kan effectiever zijn dan chemotherapie bij de bestrijding van colorectale kanker Colorectale kanker kan worden voorkomen, voornamelijk door gezonde veranderingen in levensstijl. De voedingsaanbevelingen van de American Cancer Society omvatten een voldoende inname van fruit en groenten in de voeding.

Kokosolie om darmkanker te bestrijden
Kokosolie om darmkanker te bestrijden

Kokosolie doodt meer dan 93 van de darmkankercellen. 50 in kokosolie is samengesteld uit laurinezuur, en nu heeft een studie aangetoond dat dit zuur in staat is om meer dan 93 van de kankercellen van een menselijke darmkanker in slechts 48 uur Laurinezuur is de sleutel.