Hoe maak je een zelfgemaakt bureauWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bijna overal kan een werkplek worden gecreëerd, zolang de ruimte ervoor beschikbaar is.

Om uw eigen werkruimte te creëren, kunt u kiezen tussen het bevestigen van het oppervlak met latten aan twee muren of het vergeten van de latten en het combineren van twee lade- en kastmodules. Een andere geldige optie is om het ene uiteinde op een muurstrip te ondersteunen en het andere uiteinde op poten.

Het is zeer belangrijk besluiten hoe wil je gebruik hij meubelstukstaand of zittend. In ieder geval moet u ervoor zorgen dat het de juiste hoogte heeft om erop te leunen, evenals dat het nieuwe Werkplek is dichtbij pluggen en de elektrische stroom, heb een goede verlichting en de ideale omstandigheden zijn aanwezig voor een werkplek leuk.

Te volgen stappen voor de bouw van een werkplek

Om het basis zijkanten, zaag twee stukken hout tot de diepte van de lade. Gebruik hiervoor een integrale router om alle benodigde uitsparingen uit te snijden. Maak de uitsparingen langs de achterkant van de platen. Om deze bewerking uit te voeren, geleidt u de bovenfrees met een strip en bereidt u zich voor om tot de helft van de dikte van het stuk door te dringen.

Om het top en bodem Snijd uit de set twee stukken hout met dezelfde diepte als de lade en dezelfde breedte als de deur. Boor drie verzonken gaten in de achterkant van de uitsparingen aan de zijkant en monteer de doos door de uiteinden van het onderdeel in de uitsparingen te schuiven. Schroef vervolgens het hele geheel vast met een elektrische boor.

Rundvlees de kast met een achtergrond. Knip een vel tablex af voor de bodem en de spijker. Om de plank te maken, snijdt u nog een stuk hout over de breedte en diepte van de kast en steekt u het in de uitsparingen. Boor vervolgens vanaf de buitenkant van het meubel gaten in de uitsparingen, verzink en schroef de plank vast.

Mark de positie van de gidsen van de lades in het meubilair. Boor de gaten voor de schroeven en installeer de geleiders. Plaats de lade om te controleren of het stuk past en of de lade goed opent en sluit. Verwijder vervolgens en zet opzij totdat het meubilair klaar is.

Maak een plint zodat de deur wijd open, zaag vier houten latten die 5 cm korter zijn dan de afmetingen van het deksel. Doe mee en schroef. Schroef ook de plint vast aan de basis van het meubel; schroef de scharnieren tegen de kast. Boor vervolgens de schroefgaten en monteer de scharnieren.

Snijd een lint de breedte van de bovenkant en verplaats de kast naar de muur. Plaats het deksel erop en markeer de hoogte van de muur. Trek een horizontale lijn vanaf de markering en boor gaten in de panlat om hun positie op de muur te markeren. Boor opnieuw gaten in de borden en steek pluggen in de strip.

Besnoeiing het deksel van de lengte gewenst en correct en leg een uiteinde over de meubelstuk en de andere op het lint. Schroef het deksel op de strip met de witte plastic beugels. Om de kast op het deksel te bevestigen, boort u gaten door de bovenkant van de kast naar het deksel, net voordat u deze vastschroeft.

Gerelateerd lezen:

 • Hoe je thuis een kantoor opzet
 • Thuis werken met kinderen, hoe te organiseren
 • Pallets, ingenieuze manieren om ze opnieuw te gebruiken
 • Ideeën om te versieren met betonblokken

Video: Kamer Decoratie Tips. Bo


Opmerkingen:

 1. Shaaban

  opmerkelijk, de nuttige zin

 2. Maule

  Het heeft geen enkele zin.

 3. Perkins

  Het was speciaal geregistreerd op een forum om u te vertellen, bedankt voor de hulp in deze vraag hoe ik je kan bedanken?

 4. Duman

  Very good thoughtSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Ex-studenten

Volgende Artikel

Kerken en kathedralen van Barcelona