Alcohol en adolescentieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nou, en vanavond ... wat doen we?

Normaal gesproken hebben wij jonge mensen, wanneer we die vraag stellen op een vrijdag of zaterdag, zelfs een donderdag, 50% van het antwoord, althans bij de meerderheid van de jongeren, al beantwoord (we moeten niet generaliseren dat er voorbeeldige kinderen zijn door ze zijn bereid en verdienen ons applaus).

- Een drankje gaan drinken als de economie het toelaat, is zonder twijfel een van de beste plannen.

-Als we geld tekort komen, is een fles de tweede optie.

De andere 50% van de vraag verwijst naar de plaats, disco, pub of een andere ruimte waar we onze mensen kunnen ontmoeten, chatten, drinken, lachen, drinken, lol hebben, drinken, elkaar kennen, drinken, meer lachen, meer drinken, minder praten , drink meer, dans meer, drink meer ...

Maar als je erover nadenkt, zelfs als het er maar aan denkt, dit drinken om te lachen, elkaar te leren kennen, flirten ... dit alles is het begin van een ketting.

We zijn het zat om onze ouders te horen vertellen, drink niet, rook niet, ga niet om met die mensen, kleed je niet zo ..... tenminste sommige ouders. Anderen daarentegen zijn het tegenovergestelde uiterste, wat ook niet handig is.
Het ideaal, het midden.

Maar ... dan het midden van alles. Het is ook niet handig om uit te gaan en door het systeem maximaal dronken te worden, het is niet echt nodig!

Ik denk dat we een evenwicht moeten vinden.
Het leven, hoe evenwichtiger hoe beter, wat al moeilijk en moeilijk genoeg is, alsof we bovendien stenen naar ons dak gooien.

Terug naar de ketting, aan het einde van de ketting, we weten het allemaal, maar we negeren het ook allemaal.
Het lijkt erop dat we altijd de neiging hebben om aan de donkere kant te gaan, dat wil zeggen, we hebben altijd twee opties: doe het goed of doe het verkeerd.

Dit is natuurlijk niet zo gemakkelijk en het is niet mogelijk om in absolute termen te spreken, soms lijkt het moeilijker om het goed te doen omdat we het onder ogen moeten zien, of het lijkt saaier omdat we geen enkel risico lopen, we moeten meer nadenken, enz. .
Het verkeerd doen lijkt misschien de snelste manier voor ons, of koste wat het kost zeker iets te doen.

Met hoe "gemakkelijk" het is om na te denken over de gevolgen en vervolgens de weg te beslissen.
Maar het is nadenken over de gevolgen van iets dat we willen of iets waarin we geloven ... dat is moeilijk.

Zodat we nergens aan hoeven te denken, stel ik een lijst voor met 10 negatieve punten over alcohol, dat wil zeggen, 10 belangrijkste gevolgen van de klassieke rum-cola, beefeater-citroen, whisky met ... met wat dan ook:

Seksuele problemen

voor zowel jongens als meisjes. Bij jongens, erectieproblemen ... ahem ahem, en bij meisjes problemen met menstruatie.

Mesten

Het is niet iets nieuws, maar ja, alcohol maakt je dik, en veel meer dan we denken, het beschadigt ook de huid.

Ziekten

Ziekten zoals cirrose of ernstige nierproblemen, hypertensie en langdurig etc. dat we allemaal verrast zouden zijn. Natuurlijk, niet omdat we een paar drankjes per week hebben, hebben we alle stembiljetten, maar het is duidelijk dat degenen die op 12, 13 of 14 jaar beginnen met drinken, hun toekomstig geluk beproeven, want dit eerste punt is van lange duur.

Kanker

Vanuit de mond, vanuit de slokdarm, vanuit de longen, vanuit de dikke darm ... nou ... het lijkt erop dat het in de mode is, en we realiseren ons niet dat het door ons kan komen en vanwege het gelukkige donkere pad, dat pad waar ik het eerder over had.

Persoonlijkheidsproblemen

Plots ben je heel gelukkig, euforisch en met een simpele "klik" kan onze gemoedstoestand veranderen in onverwachte punten, totdat we onszelf leren kennen, gewelddadig worden, dingen zeggen waar we later spijt van kunnen krijgen, ze brengen mensen in de problemen. wat willen we, huilen en nog een lange etc ...

Geheugenverlies

Probeer je te herinneren wat je eergisteren voor het avondeten hebt gegeten ... Nou, met alcohol wordt dat gevoel geaccentueerd en versterkt zonder controle. Het moet je eraan herinneren dat je jezelf op de grond hebt gegooid, dat je hebt overgegeven voor het meisje of de jongen met wie je een tijdje eerder, in het eerste deel van de ketting, zonder problemen praatte en lachte.

Afhankelijkheid

Zoals alles verslavend, creëert alcohol afhankelijkheid en voegt naast al deze problemen het geld toe dat weggaat.

Risico's van verkeersongevallen

Dat vanwege iemand die acabestú dronken is op de begraafplaats is niet eerlijk, dat vanwege iemand die dronken acabeistú is, jouw vrienden en de auto die op de begraafplaats wordt aangereden lijkt me nog minder eerlijk.

Comaethyl

Omdat je dom bent, simpelweg daarom, want op elk moment kan elke persoon met twee vingers in het voorhoofd weten wat hun limiet is, weten hoever ze kunnen gaan ... Dat je omdat je dom bent in het ziekenhuis belandt met een naald tussen borst en rug of anders in de andere buurt ... geen excuses.

Kater

Ik stel deze consequentie als de laatste, omdat het de laatste is die lijdt, in het geval je natuurlijk niet eerder zijn leven hebt verloren; Moeilijk maar waar. Hoofdpijn, dorst, malaise, brandend maagzuur ...

 • Alcoholinformatie voor tieners

Video: Irish People Try American Shots


Opmerkingen:

 1. Kadyriath

  Nu is alles duidelijk geworden, hartelijk dank voor uw hulp in deze.

 2. Connah

  Hij lachte. Afbeeldingsnormen =))

 3. Baker

  Ter informatie, dit is al vele malen besproken en heeft altijd tot verhitte discussies geleid, maar er is geen zinnige consensus gevonden. Verduidelijk uw gedachten voor lezers

 4. Dagul

  This message is simply amazing)

 5. Nalrajas

  Bedankt. Just thank you for thinking out loud. In the quotation book.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad