Chrome voor Android is niet bedoeldWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Google zegt dat Chrome voorlopig alleen in laptops zal worden opgenomen

Google zal de oriëntatie van zijn Chrome-besturingssysteem op notebooks handhaven en volgens een senior executive zijn er geen onmiddellijke plannen om het nieuwe besturingssysteem beschikbaar te maken op tablets of om het samen te voegen met zijn populaire Android-software voor smartphones.

Google heeft een agressieve opmars gemaakt op het gebied van pc-besturingssystemen, gedomineerd door Microsoft, wiens Windows-besturingssysteem wordt aangetroffen op 90% van de computers ter wereld.

Google heeft het aantal Chrome-gebruikers het afgelopen jaar zien verdubbelen tot ongeveer 160 miljoen, zei Sundar Pichai, Google's vice-president voor Chrome, dinsdag op een persconferentie op de Computex pc-show. in Taipei.

Op internet gebaseerde pc-notebooks, gemaakt door Samsung Electronics en Acer met Chrome, zullen in juni in de verkoop gaan, wat een uitdaging is voor Microsoft en Apple.

Met een nog steeds klein aantal OEM's heeft Google een Chrome-hub in Taiwan opgezet, in de hoop meer partners uit de regio te betrekken, zei Pichai, die niet verder wilde gaan.

Het basisbesturingssysteem is in wezen een webbrowser die gebruikers rechtstreeks naar toepassingen zoals e-mail en spreadsheets op internet leidt, in plaats van software te gebruiken die op de pc is opgeslagen.

Sommige analisten wezen erop dat het nog enige tijd zal duren voordat Chrome een revolutie teweeg kan brengen in de wereld van pc's, net zoals het Android-besturingssysteem van Google een revolutie teweegbracht in die van mobiele apparaten.Video: How to Activate u0026 Use Nearby Sharing in Any Android Phone. Airdrop for Android


Opmerkingen:

 1. Mac Adhaimh

  the funny question

 2. Ysbaddaden

  Naar mijn mening is het een interessante vraag, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.

 3. Malagal

  Fuuuuu ...

 4. Jabir

  Wat een ontroerende zin :)

 5. Moyo

  daar kun je oneindig naar kijken.

 6. Rafferty

  I apologize, I would like to propose another solution.

 7. Mazukasa

  en ik vond het zelfs heel leuk...Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad