Vooruitgang in leukemiebehandelingenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een team van wetenschappers van een kankeronderzoekscentrum aan de Universiteit van Rochester heeft ontdekt dat een plantenderivaat de wortels van leukemie kan aanvallen.

De moederkruidplant waarvan de wetenschappelijke naam Tanacetum parthenium is, is een plant die lijkt op madeliefjes en de bron is van een middel, parthenolide, dat leukemie-stamcellen beter doodt dan welke andere therapie dan ook, volgens de resultaten van het onderzoek van dit team dat Ze worden gepubliceerd in de digitale editie van het wetenschappelijke tijdschrift Blood.

Het zal maanden duren om een ​​farmaceutische verbinding uit parthenolide te ontwikkelen, hoewel de auteurs van dit medisch onderzoek al werken met een team van chemische onderzoekers van de Universiteit van Kentucky die een oplosbaar molecuul hebben geïdentificeerd met dezelfde eigenschappen als parthenolide.

Het National Cancer Institute in de Verenigde Staten heeft dit project geïntegreerd in zijn "programma voor snelle toegang" dat tot doel heeft experimentele geneesmiddelen zo snel mogelijk van het laboratorium naar klinische proeven bij mensen te verplaatsen.

Volgens de onderzoeksdirecteur is dit project een zeer belangrijke stap in het leggen van de basis voor de ontwikkeling van een nieuwe therapie voor leukemie. Voor het eerst zijn er aanwijzingen dat het mogelijk is leukemiestamcellen te doden met een stof (parthenolide).

Het is voor het eerst dat er een stof is geïdentificeerd die op stamcelniveau kan werken tegen myeloïde leukemie. De huidige behandelingen tegen dit type kanker bereiken niet de cellen waar de maligniteit van een kanker wordt geboren. Met andere woorden, ze komen niet tot de wortel van de ziekte.Video: Stamcelonderzoek, vandaag en morgen


Opmerkingen:

 1. Iobates

  De eigenschappen bladeren

 2. Finian

  Die van hem is nog niet aangekomen.

 3. Chochmo

  Schrijf je niet op bestelling?

 4. Gaige

  Juist! Dit is een geweldig idee. Ik sta klaar om je te ondersteunen.

 5. Meyer

  vreemd genoeg, maar de analoge is?

 6. Yancy

  Mijn excuses, maar naar mijn mening heb je het mis. Schrijf me in PM, we praten.

 7. Barth

  Ik ben hier bij toeval, maar ik heb me speciaal geregistreerd op het forum om deel te nemen aan de discussie over dit probleem.

 8. Adkyn

  Auteur, heel erg bedankt. Als je wilt, maak dan het lettertype op de blog een beetje groter. En dan doen de ogen al pijn.

 9. Aldrin

  Ik deel je mening volledig. Er zit iets in en ik denk dat dit een goed idee is. Ik ben het met je eens.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad