Hoe een tapijt te kiezen voor gangen en gangenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zowel de gangen als de gangen zijn erg drukke ruimtes en hebben over het algemeen weinig licht, daarom blijkt dat je bij het kiezen van vloerkleden rekening moet houden met hun kleuren, aangezien zeer donkere tinten verminderen de ruimte al klein, dus probeer ze vrij duidelijk te kiezen.

Bron: oldbrandnew.com, roomservice.blogg.se

Entree tapijten

Zorg er bij de toegangstapijten voor dat je de deur niet minder dan 0,90 cm geeft om te voorkomen dat hij erover struikelt en laat in de gangen minimaal 5 cm en niet meer dan 15 cm aan de zijkanten vrij.

Aan de verscheidenheid aan kleuren en maten moet u ook hun diversiteit toevoegen.

Er zijn vloerkleden van wol, zijde, acryl, katoen, natuurlijke vezels enz. Afhankelijk van het aantal knopen dat ze hebben, de methode waarmee ze gemaakt zijn (met de hand of machinaal), hun oorsprong, het gebruikte materiaal (zijde, wol van verschillende dieren: schapen, lama's, enz.) En de kleurstof die gebruikt is om ze te verkrijgen. kleuren van de verschillende tekeningen variëren in prijs

Foto: Amber Interiors

Iran tapijten

Die van Iran, het oude Perzië, zijn er trots op de meest begeerde te zijn vanwege hun beëindiging van kleine knopen die vuil afstoten en, vanwege hun rijkdom aan tekeningen en kleuren. Hun tekeningen zijn geometrisch omdat de koran de weergave van menselijke figuren niet toestaat, hun prijzen zijn niet geschikt voor alle budgetten.

Vloerkleden van natuurlijke vezels

Die gemaakt van natuurlijke vezels zijn veel betaalbaarder en zijn geverfd in verschillende kleuren en omzoomd in eindeloze mogelijkheden, zoals ze te combineren met stoffering. Naast hun prijs moeten we eraan toevoegen dat ze op maat kunnen worden gesneden, waardoor de kosten ervan iets duurder worden.

Bron: designlovefest.com

Kelim tapijten

Deze Perzische tapijten worden voornamelijk geproduceerd door nomadische stammen en naast een verscheidenheid aan stoffen, is kilim de naam van de techniek die wordt gebruikt om ze te maken. Deze vloerkleden hebben geen franjes.

De kelims, vooral de Turken, zijn steeds dichter bij de consument gekomen en afhankelijk van waar ze vandaan komen, zullen hun kleuren en geometrische patronen variëren, die in veel gevallen het embleem vertegenwoordigen van de families die ze weven en een zeer kostbaar goed zijn als onderdeel van de uitzet van de jonge vrouwen.

Bron: ksarahdesigns.typepad.com/my-blog

Ze zijn meestal felgekleurd, het nadeel is dat ze heel weinig wegen, de neiging hebben om weg te glijden en zelfs te kreuken, maar ze kunnen worden voorkomen dat ze wegglijden als we er een antislipbasis op leggen.

Gang tapijten

Als de gang smal is, is een vloerkleed de ideale oplossing om het te laten opvallen.

Chinese tapijten

China's gemaakt met bloemmotieven en gemaakt met zijdedraad zijn erg opzichtig en ook erg duur.

Bron: www.housetweaking.com

In Spanje: The Royal Tapestry and Carpet Factory maakt ze met artisanale methoden, met landelijke tekeningen en aan de andere kant en met een andere stijl en afwerking hebben we die van Crevillent in een oneindig aantal vormen en stijlen.

Investeren in een goed tapijt kan een succes zijn, behalve dat ze knus zijn, gaan ze vele jaren mee, het is meer van sommigen naarmate ze ouder worden, hoe mooier ze worden.

Bron: theinteriorsaddict.com

Truc: In Istanbul leerden ze ons dat om de kwaliteit van een wollen vloerkleed te kennen, we de bovenkant met een vingernagel moeten krabben: als er haar uitkwam, was het vloerkleed niet van goede kwaliteit.

Gerelateerd lezen:

  • Ideeën om een ​​muur te versieren met fotolijsten
  • 21 creatieve ideeën om kleine terrassen te versieren
  • 9 tips voor het decoreren van alle soorten ramen

Video: Reinigen rozenkelim


Opmerkingen:

  1. Tyrese

    opmerkelijk, zeer grappige mening

  2. Husain

    Deze mening is zeer waardevolSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Ex-studenten

Volgende Artikel

Kerken en kathedralen van Barcelona