NintendogsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Nintendogs is een nieuw Nintendo-spel dat uitstekende graphics van hondenmodellen combineert met technologische vooruitgang om dit nieuwe type "cyber-pet" te creëren. Het succes in Japan is de afgelopen maanden zo groot geweest dat Nintendogs in oktober van dit jaar in Europa aankomt.

Nintendogs volgt de filosofie van eerdere uitvindingen van elektronische huisdieren, zoals de Tamagotchi en Aibo. Maar dit is een veel geavanceerder type huisdier dan zijn voorgangers.

Eigenaars van een Nintendogs-spel kunnen hun hond een naam geven, ervoor zorgen en deelnemen aan hondenshows. Maar ze kunnen ze ook aaien via het touchscreen en ze eenvoudige trucjes leren via de microfoon. Als ze worden meegenomen voor een wandeling om zichzelf te ontlasten, moet je het resultaat in een zak verzamelen voordat je verder kunt.

De belangrijkste attractie van de nieuwe Nintendogs zijn de hondenmodellen (ze zijn verkrijgbaar in verschillende rassen) die sommige experts uit de industrie classificeren als "technisch briljant" omdat ze erin slagen zo dicht bij een echte hond te zijn.Video: Chow Record - Nintendogs


Opmerkingen:

 1. Aescford

  Opmerkelijk is dat dit de grappige zin is

 2. Joshua

  Ik ben het helemaal met je eens. Daar is iets mee, en ik denk dat het een goed idee is.

 3. Rad

  je hebt helemaal gelijk

 4. Melkis

  Ja, het is het begrijpelijke antwoord

 5. Walthari

  Je zin is onvergelijkbaar ... :)Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad