HaarballenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als er iets is dat katten kenmerkt, is het hun elegantie, en dit leidt ertoe dat ze er altijd mooi uitzien, glanzend en zijdezacht haar hebben, daarvoor maken katten een gebaar dat we allemaal in hen hebben gezien. Ze likken urenlang aan hun haar.

Als er iets is dat katten kenmerkt, is het hun elegantie, en dit leidt ertoe dat ze er altijd mooi uitzien, glanzend en zijdezacht haar, daarvoor maken katten een gebaar dat we allemaal in hen hebben gezien. Ze likken urenlang aan hun haar.

Zo bereiken ze hun doel, om schoon te blijven en vooral om losse haren te elimineren. Bij urenlang likken worden de dode haren ingeslikt, die samen met het voedsel naar de maag gaan en de Haarballen, die gemakkelijk kan worden geëlimineerd door braken of ontlasting.

Het probleem treedt op als de haarbal groot wordt en de darmen verstopt raken, wat symptomen veroorzaakt zoals braken, verminderde eetlust, enz. Bij de kat.
Als we zien dat onze kat er ziek of verdrietig uitziet, diarree heeft of gras eet, moeten we hem naar de dierenarts brengen, want hij zal zeker een haarbal hebben die hij niet kan verhelpen, en als het probleem ernstiger wordt, kan dit zelfs tot de dood leiden.

Een kat die gras eet is een teken dat hij zichzelf wil laten overgeven om de haarbal te verdrijven.

De katten die het meest vatbaar zijn voor haarballen zijn duidelijk de katten met lang haar, aangezien ze meer haar verliezen en meer tijd besteden aan het likken van zichzelf, maar op dezelfde manier heeft een kortharige kat dezelfde obsessie met reinheid en zal bijgevolg ook het risico lopen op haarballen. haarballen.

Goed poetsen van de eigenaar, zolang het regelmatig is, is een goede remedie, omdat het zal voorkomen dat de kat zoveel haar inslikt.

 • Zie ook:
  • Kattenrassen
  • Vaccinatieschema

Video: katzenhusten


Opmerkingen:

 1. Godfrey

  Ik word lid van al het bovenstaande.

 2. Demophon

  gek worden !!! Afftaru Zachot!

 3. Channe

  Ik doe mee. Het was en met mij. Over dit thema kunnen we communiceren.

 4. Garry

  Gefeliciteerd, je hebt een geweldige gedachte.

 5. Fet

  Een fascinerende boodschapSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad