Yahoo Web Analytics voor bedrijfswebsitesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Yahoo lijkt met de aankondiging van Yahoo Web Analytics een beleid te hebben aangenomen om zijn acquisities goed te gebruiken. De bètaversie van Yahoo Web Analytics, gelabeld als ‘analyse-tool voor bedrijfssites’, onthult een duidelijke aanvankelijke focus voor zakelijke en zakelijke websites, en sommige van de tools kunnen rivalen zoals Google in het ongewisse brengen.

Yahoo Web Analytics is ontstaan ​​als gevolg van de overname van IndexTools, een leverancier van webanalysesoftware voor online marketing. Met deze snelle ommekeer, ook al is het een privé-bèta voor Yahoo's 150.000 websites van klantbedrijven, is het duidelijk dat Yahoo bezig is om marktaandeel te winnen in een markt waarvan kan worden gezegd dat deze een paar jaar geleden stagneerde. .
De beslissing van Yahoo om IndexTools te kopen en de tools die Yahoo Web Analytics zal bevatten, schreeuwen hoeveel het bedrijf de markt wil overnemen. In het bijzonder biedt Yahoo Web Analytics het aanbieden van 'bijna realtime' visualisatie en aggregatie van informatie, iets dat, indien waar, een groot voordeel zou zijn ten opzichte van de typische vertraging van 8-12 uur van Google Analytics.

Naast snellere inzichten levert Yahoo alle onbewerkte gegevens in plaats van een periodieke groepering van items, zoals het totale aantal paginabezoekers. Deze toegang tot gegevens wordt behoorlijk belangrijk met de belofte van Yahoo om binnenkort een API te presenteren, een andere Google Analytics-tool die, althans voorlopig, niet kan evenaren. Met deze API hebben ontwikkelaars toegang tot gegevens en kunnen ze bijvoorbeeld populaire inhoud groeperen, vergelijken met andere gegevenssets, exporteren naar een back-up of informatie naar een ander systeem verplaatsen.

Echter, als Yahoo's belangrijkste rivaal op het gebied van gratis analytics, is het onwaarschijnlijk dat Google deze uitdaging niet zal aangaan, vooral gezien het feit dat Yahoo nu een aantrekkelijke combinatie van hosting en analytics biedt. Als Yahoo op dit gebied terrein wil winnen, moet het snel handelen en zijn bèta openstellen voor de rest van de markt. Wat misschien nog belangrijker is, is dat u de API aan ontwikkelaars moet verstrekken voordat Google een equivalent biedt en klanten de verleiding om over te schakelen verliezen.

Bron: ArstechnicaVideo: What is web analytics?


Opmerkingen:

 1. Garron

  Het spijt me, maar er mag niets niet worden gedaan.

 2. Kazrarg

  Ik wens je de zwartste in het nieuwe jaar!

 3. Bercilak

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, het praat met je.

 4. Geraint

  Volgens mij heb ik er al ergens over gelezen

 5. Hillocke

  Na een tijdje wordt je bericht populair. Onthoud mijn woord.

 6. Meshakar

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. We zullen bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Gevulde en beklede composiet nanodraden geproduceerd met koolstofnanobuisjes die zichzelf op koperen nanodraden opwinden

Volgende Artikel

Informatie over Joseph Conrad